Treballa amb nosaltres

  Afegir Currículum VitaeSeleccionar arxiu

  Al clicar a Enviar perfil estaràs acceptant la Política de Privacitat

  UNEIX-TE A L'EQUIP
  DE MISSATGERS DE JETS
  Horaris flexibles
  Formació contínua
  Sou competitiu
  Bon ambient de treball
  Actualamente estem buscant:
  • · Missatgers de moto
  • · Missatgers de bicicleta
  • · Conductors de furgoneta
  • · Conductors de camió

  Nosaltres

  A Jets volem millorar la teva experiència amb el transport urgent i la missatgeria.

  Amb un servei de qualitat, 100% personalitzat i a un preu molt competitiu, som els missatgers de confiança d’algunes de les millors empreses de Barcelona.

  Sobre Jets

  Som un equip d’especialistes en transport urgent, de porta a porta. Des de fa 25 anys, portem els teus enviaments directament on vulguis, ja sigui en l’àmbit local, provincial, nacional o internacional.

  Amb un servei flexible i atenció personalitzada, realitzem el transport urgent de documentació, paqueteria i càrregues de gran volum. Lliurem puntualment amb rigor, eficàcia i amabilitat.

  Estem compromesos amb el medi ambient. Vam ser pioners en l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport a Barcelona i avui estem convertint la missatgeria ecològica amb vehicles elèctrics en la nostra raó de ser. Portem els teus enviaments sense generar sorolls, ni contaminació.

  Qualitat i medi ambient

  Des del 2004 a Jets desenvolupem una política de qualitat destinada a aconseguir l’excel·lència.

  Utilitzem programes de formació contínua per adequar l’equip humà als estàndards de qualitat de l’empresa en matèries de prestació de servei i medi ambient.

  Totes les nostres operatives estan en revisió permanent per afavorir l’eficiència energètica i aconseguir clients satisfets. L’equipament, el personal i els processos de l’empresa estan regulats per aconseguir alts estàndards de qualitat.

  Equip Jets

  Juan_Garcia
  Juan García — CEO Fundador
  Manel_Maqueda
  Manel Maqueda — Director
  Toni_Delgado
  Tony Delgado — Controlador de trànsit
  Lorem_Ipsum
  Lorem ipsum — Atenció al Client
  Ana_Gonzalez
  Ana González — Atenció al Client
  David_dalmau
  David Dalmau — Controlador de trànsit

  Treballa amb nosaltres

  A Jets trobaràs una empresa compromesa amb el servei al client, amb bon ambient de feina i moltes ganes de continuar millorant dia a dia.

  Uneix-te a Jets

  Treballa amb nosaltres

   Afegir Currículum VitaeSeleccionar arxiu

   Al clicar a Enviar perfil estaràs acceptant la Política de Privacitat

   UNEIX-TE A L'EQUIP
   DE MISSATGERS DE JETS
   Horaris flexibles
   Formació contínua
   Sou competitiu
   Bon ambient de treball
   Actualamente estem buscant:
   • · Missatgers de moto
   • · Missatgers de bicicleta
   • · Conductors de furgoneta
   • · Conductors de camió

   Responsabilitat social corporativa

   Des de la nostra creació el 1989, a Jets tenim el ferm compromís de millorar el benestar de la societat en la qual vivim. Aquest esperit solidari que neix com un valor de l’empresa, ha anat creixent amb el pas dels anys amb les aportacions de tots els integrants de Jets a diferents accions i fundacions.

   Descobreix els nostres projectes

   25 ANYS D’EXPERIÈNCIA EN MISSATGERIA URGENT AL TEU SERVEI

   Transport ecològic

   A Jets volem fomentar la mobilitat sostenible i contribuir a millorar l’aire a les nostres ciutats. Per això, oferim serveis de transport ecològic urgent amb vehicles no contaminants: motos elèctriques, bicicletes i furgonetes elèctriques. Transportem la teva paqueteria i missatgeria urgent amb puntualitat, però sense emissions de CO2 ni sorolls.
   Tria els nostres serveis de transport ecològic. Entre tots, podem fer de Barcelona un lloc millor per viure.

   Missatgers i transportistes professionals

   Som un equip de professionals del transport experts i motivats.
   Estem 100% compromesos amb les necessitats dels nostres clients. Lliurem puntualment amb eficàcia i un somriure.
   El nostre equip de Jets, suport logístic i atenció al client atendran les teves consultes per ajudar-te a triar la millor opció en cada enviament que vulguis portar a terme.
   Contacta amb nosaltres i comença a gaudir d’un servei d’atenció al client de primera qualitat.

   Enviaments el mateix dia

   Hi ha coses que no poden esperar i a Jets en som molt conscients. La nostra especialitat és el transport urgent directe.
   Sigui a Barcelona o en qualsevol punt de la província, recollim els teus enviaments i sortim immediatament a la destinació per lliurar el mateix dia.
   Complim els teus compromisos com si fossin els nostres. Sense sorpreses, sense retards ni incidències. Sempre just a temps.

   Especialistes a Barcelona

   Els nostres Jets són professionals del transport i uns autèntics especialistes a la ciutat de Barcelona.
   I és que 25 anys com a agència de transport urgent a Barcelona donen per a molt. Coneixem cada centímetre de la ciutat: les rutes més ràpides, els moments de trànsit més dens a cada districte, com optimitzar la distribució d’enviaments per consumir menys combustible i reduir els temps de lliurament.

   Missatgeria instantània

   Som especialistes en missatgeria i transport directe a Barcelona. Prestem serveis de transport urgent de porta a porta en l’àmbit local, provincial, regional, nacional o internacional.
   Si necessites un servei de missatgeria instantània a Barcelona has trobat la millor opció: lliurem en temps rècord. Amb una mitjana de 45 minuts per servei, els nostres Jets lliuren els teus sobres o paquets en menys d’1 hora i amb justificant de recepció. Així estaràs informat en tot moment de l’estat del teu enviament.

   Paqueteria Urgent a Barcelona

   Juntament amb la missatgeria ecològica, la paqueteria exprés és el servei estrella de Jets.
   Recollida i lliurament immediat a qualsevol punt de la província de Barcelona. Disposes de servei urgent directe o semiurgent amb lliurament el mateix dia.
   Amb lliurament immediat a qualsevol punt de la província de Barcelona, les nostres furgonetes són la solució ideal per arribar just a temps.
   També disposem de vehicles amb conductor dedicats per al teu negoci per dies, setmanes o mesos.

   Estalvia temps i recursos

   Vols realitzar un enviament de documentació o paqueteria urgent? Nosaltres ens n’ocupem.
   El teu temps val diners i la teva tranquil·litat no té preu. Realitzar els enviaments amb Jets t’assegura un servei professional, puntual i amb informació clara per al seguiment dels teus enviaments.
   Només necessites 2 minuts per registrar-te com a usuari i fer el teu enviament amb el millor servei de transport urgent i missatgeria de Barcelona.

   Serveis personalitzats

   A Jets volem ser el teu soci de transport.
   A més dels serveis més habituals, oferim solucions personalitzades a la mesura dels nostres clients: rutes de distribució personalitzades, suport en rutes, lloguer de furgonetes amb conductor, personal de reforç per a vacances o baixes temporals… Contacta amb nosaltres i t’oferirem la millor solució de transport per al teu negoci.